Friday, July 8, 2011

Redhead igen!

Jag har blivit rödhårig igen! Har kommit på att jag är sjukt trött på att färga håret jämt och ständigt så nu vill jag ha tillbaka min riktiga hårfärg igen. Jag är på ganska god väg...

I iz ginger again...
Först var jag och frågade diverse frisörer, men de skulle ha 1500 spänn per gång och det skulle ta ett flertal gånger innan det var rött igen. Det kändes inte aktuellt, så jag gjorde det själv istället. 200 spänn senare ser det ut så här. Nästan så här rött hår hade jag när jag var barn. Nu är det lite ljusare, men jag tänker att solen och tidens tand får sköta resten...

Nu ska vi åka ut på landet över helgen så vi syns nästa vecka! Ha en riktigt fin helg allihop!

20 comments:

Heldri said...

snyggt! Det är inte helt lätt att byta när man färgat håret svart, jag valde frisör alternativet när jag skulle bli blond igen för 7 år sen. Det var dyrt men jag blev nöjd och Farfar glad (han är lite mindre glad nu när jag blivit rödhårig men det är smällar man får ta) ;)

LadyNight said...

Åh, tänk den som hade rött hår! Tycker det ser så underbart härligt ut :)

Smycka said...

Så fint det blev! =o)

Bettan said...

Vacker hårfärg!!! Mitt röda hår har oxå blivit lite förändrat av tidens tand.... endast ett par "gråa" strån har jag hittat. Men den djupa röda färgen som jag hade som barn...den får jag nog "fylla" på med om jag vill ha den tillbaka, den är ett par nyanser ljusare. Trevlig helg!!
Kram sytanten

Linda said...

Det blev ju jättebra!!! Och vad modigt att göra det själv. Ibland lönar det sig, helt uppenbart. Och så skönt för dig att slippa hålla på med färgning av utväxten hela tiden. Och ett sista "och" - ÅÅÅH, nu ser du ut som du gjorde när jag lärde känna dig!!! *blir toknostalgisk* Jättesnyggt med "Pippi-rött" för övrigt. Jag kan knappt vänta tills jag får se resultatet irl nästa vecka!! Kan det vara onsdag snart?

Evas Pyssel said...

Jisses tjejen !!!! Så häftigt . Njut av ditt nygamla jag !!!Kram Eva

Rosenvante said...

Min Evelina har hållit på ett bra tag med att färga ur det svarta. Hon färgar brunt varje gång nu och det svarta är på väg att försvinna nu, men med långt hår tar det tid. Häftigt att du fick till det så rött så snabbt och så billigt.
Ha det skönt nu denna vecka.

SUADDA said...

Men nu överraskade du mig allt! =) Rött hår är ju jättefint! Som barn önakde jag mig rött hår och rikligt med fräknar! Det är ju så charmigt!

Anelma handarbetar said...

Ha det gott på landet.
Kram Birgit

Fiff said...

Nice! O vilken härlig bild!

Pysselfarmor said...

Ja du har ju pratat om det där....men om jag mötte dig på Söder och jag inte hade sett denna bild så skulle jag inte känna igen dig...kanske...men Harpan skulle jag allt se ;-)
Jag tycker mig se att det är en läcker färg och att den klär dig!
Ha det skönt på landet och vi håller kontakten...sticka lugnt nu - ja, eller brodera!

med nål och tråd said...

Snyggt! Keep it up! (och våga inte färga om det tills vi ses nästa gång, jag vill se dig rödhårig :)

Marion said...

Så utrolig vakkert!
Ha en riktig god helg!
Klem

Anonymous said...

Åh, så vackert och jag blir så lycklig när en rödhårig beslutar sig för att vara "naturlig", det beror på avudsjuka! Kopparrött hår går i min släkt men ödet valde att hoppa över mig. Min äldsta dotter blev välsignad med det i alla fall;))
Kram på dig!

Anonymous said...

Åh,vad glad jag blir att se dej rödhårig igen. Massa barnminnen dyker upp. Kram Mamsen

Annefia said...

Så snyggt! Härlig bild dessutom!

Nettan said...

Om du visste hur många gånger jag försökt förvandla mig till en rödtopp... det är så fiiiint, jag är såååå avundsjuk..... Var rädd om ditt röda vackra hår! =)

(Numera betraktar jag slingorna av silver som blir mer markanta för varje år istället ... har bestämt att låta mig vara "mig själv". Låt oss se hur länge det håller :P )

Stor sommar-kram!

Bad Mama Jama said...

Här händer det grejer! Som lite smått rödhårig själv så måste jag säga att rött hår är finast ;) Å du, krya på dig! Å en sak, till har ej hunnit skicka halsbandet men jag gör det imorgon!!

Eva Hudin, Falkenberg said...

Var stolt över ditt vackra hår och din naturliga hårfärg, det är sååå fiiint! Här blir det bara gråare och gråare, så det blev lite väl mycket med grått också på bloggen, måste hotta upp den :-)

Anki said...

Här är en rödtott till ... aldrig färgat och än så länge inga gråa hår (mer än de mentala ...)