Sunday, March 8, 2015

Sportlov

Som rubriken antyder har jag haft semester och sportlov och traditionsenligt spenderades det med skidåkning i Sälen. Som jag älskar! Det kan vara årets bästa vecka, till och med bättre än sommarsemestern...


Men veckan började inte precis med semester. Tvärtom gjorde jag något jag aldrig gjort förut - åkte Tjejvasan! Och i mål kom jag och bra gick det och medalj fick jag!


Kort sagt, en underbar vecka har vi haft. Och självklart har den innehållit en hel del stickning också! Dels har jag återupptagit mina gamla tvåändsstickade barnvantar. En är nu färdig och den andra befinner sig på skaftet.


Egentligen får jag inte påbörja några nya projekt eftersom jag anser mig ha alldeles för mycket halvfärdigt, men är ungen i akut behov av en kofta så får man göra undantag! 


Resultatet blev en påbörjad Bella-kofta ur boken Barnstickning på stickor 3½-4 av Lene Holme Samsöe. Den är bara sååå Malena. Jag tror hon kommer bli supernöjd!

3 comments:

nesinom said...

Gratulerer med Tjejvasan! Og for en lekker farge på koftan :)

Evas Pyssel said...

Impad !!! Tjejvasan , det är inte dåligt !! Hurra för dig. Koftan kommer att bli jätte fin . Vad gör det att det ligger UFOn i lådorna. Man måste ta tag i det man känner för just då.
Ha det fint. Kram Eva

Siv said...

Grattis till Tjejvasan!! Inte illa! Det var väl inte det bästa "föret" i år...
Koftan ser helt underbar ut! Ska kanske införskaffa den där boken. Har ju några barnbarn som behöver lite stickat!
Kram