Saturday, January 30, 2016

Broderi för alla - broderiträffar hos Slöjd Stockholm


Slöjd Stockholm har sedan en tid tillbaka broderiträffar i Slöjdrummet i deras lokaler på Stockholms läns museum på Dieselverkstaden. Elin är den som "håller i" det hela (alltså öpnnar och stänger) och hon frågade mig om jag vill vara hennes sidekick under våren. Självklart vill jag det! Så länge jag orkar med tanke på graviditeten i alla fall...

Vad är Broderi för alla?  Jo, tänk stickkafé fast för broderi. Vi träffas, broderar, inspirerar varandra, pratar material, eller vad som helst som faller oss in i stunden. Fika finns till självkostnadspris.

OBS OBS OBS. Broderiträffarna är som namnet klart och tydligt anger till för alla oavsett om du är helt novis på broderi eller broderat hela ditt liv. 

Broderiträffarna äger rum ojämna veckor på tisdagarna kl 17-20 ända fram till den 7 juni. För dig som är nybörjare finns ett gratis prova på-material.
Ingen förhandsanmälan, fritt inträde, alla är välkomna
Tid: Ojämna veckor på tisdagar kl 17-20, nästa träff nu på tisdag 2 februari. 
Pris: Gratis, fika finns till självkostnadspris. 
Materialkostnad: Ta gärna med eget material. Ett prova-på-kit finns att få kostnadsfritt.

Hitta till Slöjdrummet på Dieselverkstaden i Sickla, det tar cirka 10 minuter att åka kommunalt från Slussen.

1 comment:

Trådanten said...

Men vad kul idé med broderi för alla. Skulle gärna ha kommit på det men bor precis så långt från Stockholm att det blir lite för knöligt att komma dit över en kväll. Hoppas det blir välbesökta träffar!