Thursday, June 27, 2013

Färdigt staket

Jajamän, staketet är faktiskt färdigt och jag är mäkta stolt! Jag har dessutom konstruerat det helt själv och byggt det i princip helt själv också, med lite assistans av mamma och älsk här och där bara. Sjukt nöjd är jag i alla fall!


Upp mot grannens upphöjda veranda har jag byggt ett lite högre staket, annars tittar de rakt in på vår veranda. Extra snyggt kommer det bli sedan när klätterhortensian som sitter där sen förut kommer välla över hela kanten...


Så nu ska det bara grävas igen lite och sen ska jag ge gräsmattan lite välbehövd kärlek efter den misshandel vi utsatt den för de senaste veckorna.

Jag har även ett litet hål på andra sidan tomten som skulle behöva täppas till med en grind av något slag. Först tänkte jag bygga en i samma stil som staketet, men nu har jag kommit på att jag vill ha en gammal rostig järngrind eller liknande istället. SÅ om ni har någon sådan på lager får ni gärna hojta!

10 comments:

Tyg och otyg said...

Snyggt byggt!

Emmas dagar said...

Fantastiskt snyggt!

LadyNight said...

Oj, vilket arbete! Resultatet ser jättebra ut. Väldigt imponerande :)

disa said...

Vad duktig du är! Det vart jätte fint! =)

Fiff said...

Ser riktigt proffsigt ut! Bra jobbat!

Anelma handarbetar said...

Vilket jobb du har gjort och ett bra jobb.
Snyggt är det.

Kram Birgit

Heldri said...

Bra jobbat!

Manduzana stickar said...

Jag är sjukt imponerad!

Anonymous said...

Klart MYCKET snyggare än flertalet staket jag passerar på väg till jobbet!! Ser SÅ fint och gediget ut! Bra gjort!!! Nä, någon grind kan jag inte bistå med! Synd!!

Anonymous said...

Rättelse: snyggast av alla staket jag passerar på väg till jobbet.. har kollat!! :)