Wednesday, June 6, 2012

En alldeles egen russinburk...

Ojsan, hoppsan vilken lång bloggpaus det blev! Det var ju inte riktigt meningen, men ibland kommer livet emellan... Har pluggat som en dåre nu på slutet och dessutom jobbat alla dagar jag inte varit i skolan. Men, nu är allt inlämnat och klart så nu hann jag faktiskt sticka lite igår. Gissa om jag har haft abstinens, både efter stickorna och er!

Okej, först och främst vill jag bara påminna er om att gå till Lijevalchs, där nu utställningen med löven har böjat! Äntligen! Det var vernissage idag, men jag skippade det till förmån för någon dag när det kan tänkas vara lite mindre trångt...


Självklart tycker jag att ni alla ska gå dit om ni kan och titta på mitt och farmors och alla de andra fina löven. Har sett en del bilder där inifrån och det ser väldigt häftigt ut...

Vidare har världens bästa Nettan gjort det igen! Virkat något superfint till mig alltså... Denna gången en russinburk. Titta vad fin den är! -->

Stooooort tack Nettan! Jag blev så glad! Jag fick med ett fint litet brev också där det stod att det var så här Nettan såg mig och att det var mina färger. Man kan ju inte ha mer än rätt! Svart, vitt och grått såklart men den senaste tiden har jag även blivit galen i orange...

Om ni vill se fler fina russinburkar (och en massa annat såklart!) tycker jag ni ska gå in och spana på Nettans blogg Pysselstugan. När älsk fick se brevet och burken sa han: "tänk om ni i handarbetsvärlden skulle styra världen, då skulle det inte finnas någon svält och inga krig, alla skulle bara sitta och virka gulliga saker till varandra..." Håller ni inte med?

Inte nog med det. Burken har ju naturligtvis en baksida också, och den ser ut så här.
<--

Hedvigs Grejer. <3
Just nu håller jag på och söker arkivariejobb för fullt. Jag hoppas jag får ett snart så jag kan ha min fina burk på mitt nya skrivbord, så alla kollegor vet vems grejer det är frågan om. Håll tummarna för det!

Så, på fredag är alltså pluggeriet färdigt och jag börjar mitt sommarjobb som registrator på Socialstyrelsen. Till hösten får jag se om jag pluggar en termin till eller ännu hellre får ett jobb. Det betyder hur som helst att jag inte behöver läsa fem böcker i veckan längre och därmed , för en gångs skull, med gott samvete kan sitta och sticka eller brodera hela kvällarna. Jippie! Nu kommer det inte dröja lika länge förrän ni hör ifrån mig igen! Nu ska jag ge mig ut i sajber för lite välbehövliga besök hos er. Har saknat er!

12 comments:

Sanna T Sköld said...

Håller tummarna att du hittar "ditt" jobb. Det ordnar du!!!

Emilia said...

Vilken fin burk du fått - håller tummarna för jobb!

Mmatilda said...

En tripp till huvudstaden är tänkt och planerad för denna sommar, dock inte exakt när, men självklart är jag intresserad att gå och se slöjdutställningen!
Burken var jättesnygg, hoppas du hittar ett skrivbord på lämpligt ställe där du kan ha den...
PS. Pimpade foppatofflor har jag alls inget patent på, jag ville först bara märka mina för att inte blanda ihop med andras exakt likadana, sedan tyckte jag det var en sån bra bild av "mig"... Du skulle säkert kunna göra nåt helfräckt av dom!

4U2 said...

Med allt du varit tvungen att göra är det inte konstigt att bloggen får ligga och vila. Skönt att du strax är klar med studierna, tummarna skall hållas väldigt hårt!
Söt liten burk du fick :)

Madeleine said...

Wow! Vilken underbar burk! Nu sparar jag den i min inspirationsmapp! :D

Maria Harrsjö said...

Vad fin burk, just att få bara sÅ där!!

sofia said...

Har saknat dig med, välkommen tillbaka! Grym burk!

Saras pyssel said...

Hihi, vilken mysig burk! Jag gillar det som din älsk sa! :-)

Eva Hudin said...

Den där "älsken" verkar ha fattat galoppen :-)

Söt liten burk!

Siv said...

Välkommen tillbaka!
Håller tummarna för det där jobbet!

Evas Pyssel said...

Grattis till att pluggandet är slut och andra utmaningar väntar. Du får säkert ett jobb. Du är ju så ambitiös. Burken kommer att pryda ditt skrivbord på din arbetsplats och alla kommer att sucka av avundsjuka !!!!
Tänker på dig extra i dagarna...Sweden Rock är ju på G.
Ha det gott ! Kram Eva

Manduzana stickar said...

Oj, vilken fin burk du har fått! :)