Monday, June 18, 2012

Ser du löven för alla träd?

I helgen var jag äntligen där. På den mest fantastiska utställningen någonsin! Ser du löven för alla träd på Liljevalchs där farmors och mitt löv finns uppsatt tillsammans med 1999 andra. Helt otroligt! Så här ser skogen ut från ovan:Tyvärr blev jag lite besviken över vårt lövs placering. Dels sitter det i det "tråkiga" rummet, dels sitter det väldigt högt upp på trädet och längst in mot väggen. Känns lite trist med tanke på hur mycket jobb man lagt ner...


Och det var inte bara vårat löv, utan ganska många som hamnade i skymundan som jag kunde tycka förtjänade ett bättre öde. Lite synd att träden i det andra rummet står så nära väggarna att det knappt går att gå runt dem.

Men, nog med gnäll för överlag var det helt fantastiskt! Här, två av mina favoritlöv:Men, utställningen är ju också så mycket mer än löven. Här kommer några exempel på annat som finns att titta på:
Det finns även en pysselverkstad där man kan få brodera på en lång duk, virka och sticka en jättestor rundstickning tillsammans.

Nu ska jag försöka hålla mig från att visa allt. Lite ska man ju lämna till er som inte varit där än. Man blir verkligen helt överväldigad av all kreativitet och tid som folk har lagt ner på detta projekt.

Kort sagt: gå dit!

14 comments:

Evas Pyssel said...

Gu´ vad häftig utställning. Såklart blir man lite besviken när ens eget hamnar i skymundan. Men du och farmor är ju med där !!!!Synd att jag inte kommer till Stockholm så ofta nu.
Kramar Eva

Tvärslå said...

Jag har inte tagit mej iväg och tittat på utställningen än och känner mej lite osäker på om mitt löv verkligen kom med, det avvek ju lite på hur man egentligen fick göra :/ och jag har inte lyckats få syn på det någons bild trots alla bilder jag tittat på.

Anelma handarbetar said...

Den utställningen skulle jag också vilja se, men har ingen resa planerad till huvudstaden. Tur att du kunde njuta av den och delar med dig. Tack.

Kram Birgit

Maria Harrsjö said...

Vilken härlig utställning, löv iden var ny förr mig och så häftig!

Misemor said...

Fantastisk utstilling! Skjønner godt du ble litt lei deg, ja. Men det ser ut til at det var utrolig mange fine løv der da. Artig å få se det helt ferdig, det ble aldeles ikke slik jeg trodde. =)
Ha en fin tirsdag. Klem ToneB

Cecilia said...

Ser ut att vara en fantastisk utställning! Hoppas att många i alla fall tar sig för att titta på också de löv som inte sitter längst fram! Ibland är det genom att nosa omkring som manhittar de verkliga godbitarna!
Vad händer med alla löven när utställningen är slut, får de sprida glädje någonannanstans?

Mmatilda said...

Det ser ut som en sevärd utställning!

Eva Hudin said...

Även om ert löv hamnar lite i skymundan så ser det ändå ut som det sticker ut. Synd att man bor för långt bort. Och så gillar jag verkligen det där med återreglera för frihet är ju något helt annat!

Madeleine said...

Wow! Vad mycket fint, där hade jag gärna gått och kikat! :D

disa said...

Wow! Helt fantastiskt! =)

Emilia said...

Verkar verkligen vara värt att besöka hoppas jag får möjlighet!

Anta said...

Snygga bilder nu har jag verkligen nått att se framemot ska till Nordiska och Liljevachs 10Juli bussresa med stickcafe gänget och en hel del andra som är med i Bygdegårdsföreningen. Tack för länken nu ska det beställas och broderas iphonefodral. Ha en härlig sommar. Kramisar

Knitarina said...

Härligt! Ser fram emot att åka dit om ett par veckor och bara njuta!

Anonymous said...

Ngt tok med Tradera-auktionen har det också blivit. Ser ut som att du och jag gjort 1431 ihop. Finns ju sämre att bli ihopkopplad med :). Men, men mycket löv iaf.