Wednesday, September 26, 2012

Michaela-vantar

Egentligen har jag absolut noll tid att blogga just nu eftersom jag borde ägna all vaken tid åt flytten, men jag måste ju bara visa upp mina färdiga Michaela-vantar!

Michaela

Det är alltså Amanda med den eminenta bloggen Manduzana stickar som har gjort mönstret. Jag blev kär i dem redan när hon hade stickat upp det första paret och har tjatat på henne att skriva ner mönstret. Och här är de alltså! (Själva mönstret hittar i för övrigt här).

Tillsammans med snajdig kopp


Jag använder sällan torgvantar eftersom jag är så otroligt frussen om händerna så jag hellre har vanliga vantar, men nu fryser jag så om händerna på jobbet att jag måste ha nåt på mig där. Och det går ju inte att bläddra med papper med riktiga vantar på! Perfekt alltså med dessa. Och just det, garnet är Drops Alpaca.

Ja, som ni förstår så fortsätter ju flytthysterin här. Men i helgen får jag faktiskt en välbehövlig paus eftersom det är nästa kurstillfälle på HV! Yey! Mer om det får ni såklart se sen...

10 comments:

Anelma handarbetar said...

Du har fullt upp ser jag.
Kul att du tog dig tid att visa dina fina Michaela-vantar.

Hoppas att flytten går bra när det är dags.

Kram Birgit

Mmatilda said...

Så snygga de är, och ser jättesköna ut!

Henrietta said...

Så fina! Riktigt gosiga!

//Henrietta

Heldri said...

Bilden med koppen var perfektion! Hoppas du slipper frysa nu och att flytten går bra. När jag jobbade på det kommunala fastighetsbolaget hände det så gott som varje månad att en hyresgäst glömt att hen skulle flytta. Det är det ingen risk för i ditt fall ;)

Eva said...

Jättefina!
Ska kolla in dem, men för min del för att vantar bara åker av och på. Jag BORDE vara kall om händer säger dr men det är sällan.
Lycka till med HVhelg och flytt!

Manduzana stickar said...

Åh, jag blir alldeles varm i kroppen. Tänk att någon annan har stickat mitt mönster, hihi :)
Dom blev jättesnygga! Kram

Fiff said...

Wow, vad fina! O vilken ljuvlig färg! Typ min favvofärg, såhär mörkturkos-petroleumaktig :-)

Susilull said...

Fina!!
Det är har börjat bli vant-dags nu känner jag, kallt om fingrarna när man cyklar på morgonen.
Din modell är ju den bästa!

Emilia said...

Superhärliga!

Evas Pyssel said...

Vad roligt för dig att flytta nu. Men såklart jobbigt. Du får tänka framåt...snart är allt på plats. Jättehärliga vantar och alpacagarn är bara så ljuvligt.
Kram Eva