Sunday, April 13, 2014

Fååår years anniversary!

Ja, idag firar jag i N vår grandiosa årsdag, och detta genom att åka till Lagnö gård och titta på får (vilket är mycket passande eftersom jag hårt driver kampanjen flytta-till-tjottahejti-och-skaffa-får)!


Suuuupersöta är lammen och jag och Malena kom fram till att vi borde kidnappa det lilla flaskmatade lammet Fia. För övrigt har det hänt mycket nytt här i den tekniska utvecklingen.  Dels har jag skaffat en padda. Jag tänker mig att jag ska kunna blogga från den och även läsa andra bloggar via den. Då kan man pyssla med det exempelvis på väg till och från jobbet. Som det är nu har man inte direkt lust att slå på datorn när man kommer hem från jobbet och redan har suttit framför en dator i 8 timmar. Därför provbloggar jag också nu från mobilen...


Nästa stora händelse är att jag slutligen skaffat instagram! Typ ett århundrade efter alla andra, men ändå. Självklart heter jag @hedvighandarbetar där. Vad heter ni? Vill hitta er...


Hur som helst så har det varit en mysig dag och den blev ju inte mindre mysig av att jag fick med mig en hel kasse ull hemma. Både finull och pälsull, färgad och ofärgad. Yey!

8 comments:

myzpyz said...

grattis :)
söta får o lamm!
kraMyz

Monica Zetterlund said...

Hej!
Var ligger Lagnö gård?
Monzan

Siv said...

Grattis till årsdagen!
Får är mysigt! Dottern har en flock och nu går vi och väntar på lamm....
OCH hon bor i "tjottahejti". Men det är vackert där!
Du är inte sist med intagram! Jag blir nog Sveriges sista medlem....
Ha de gott!!

Evas Pyssel said...

Så mysiga får och lamm. Vi har faktiskt haft får hos oss, men de bara rymde. Förresten har vi haft olika djur, gäss, kalkoner och engelska stridshöns . Numera bara hund och katt som du vet.
Ett lamm i din trädgård, det vore väl nå´t !!!
Kram Eva

Manduzana stickar said...

Jag driver samma kampanj här hemma!

Rosenvante said...

Grattis!
Vilken mysig dag ni fick.

Emma H said...

Åh så mysigt med lamm! =) Jag var tvungen att följa dig på instagram direkt! (själv heter jag distorsion).

Pixi said...

Ja det är gulligt med lamm, blir snart hookeed själv, min svägerska har fått sex st inom en vecka bara , håhåjajaj vilket job, får nappa dem var 5 timme, du kan se dem på min instagram.. jag följer dej gärna..
Jag heter natalianiccola, kram