Saturday, November 1, 2014

Någon form av kontroll

Jag måste bara visa er min senaste härva handspunnet garn! Jag har ju hållit på och experimenterat ganska mycket på senaste tiden med den ull jag fick med när jag köpte spinnrocken, men nu kände jag att jag ville prova på "riktigt", så den här gången blev det alpackan jag fått från Manduzanas fiberklubb.


Det är första gången jag hade en plan för ett spinnprojekt och det faktiskt blev som jag planerat, eller som i det här fallet, ännu bättre! Det är en riktigt häftig känsla när man känner att man börjar få lite lite kontroll. Jag är supernöjd!


Det blev entrådigt och inte supertunt. Det är så fint att jag knappt vill sticka någonting med det, men jag vet en liten dam här hemma som är väldigt sugen på att det ska bli något till henne...

I övrigt är jag superdunderförkyld. Jag har inte varit förkyld på snart två år, men nu fick jag så jag teg. Är inne på sjätte dagen nu och jag orkar inte ens sticka. Bara att skriva detta blogginlägg är sjukt ansträngande, så nu blir det sängläge igen!

7 comments:

Siv said...

Åh, vilket fint garn!! Så duktig du blivit på att spinna.

Höstförkylningar är lika trista som sommarförkylningar. Och man får dras med dem alldeles förlänge!!
KRYA PÅ DIG!

nattugglan said...

jisses vad du kan! Jättefint garn..trodde du hade köpt en härva Kauni..Förkylningen härjar här också men ännu har vi inte drabbats..hoppas den håller sej borta.För det är inget nån vill ha! Krya på dej!

Eva Hudin said...

Garnet ser härligt ut, skulle själv aldrig ha tålamod att spinna, öva på att spinna.
Krya på dig!

Susanne Johansson said...

Fint garn! Spinna har jag aldrig prövat. Jag skulle vilja om jag hade haft någon som lärde mig. Mina föräldrar har min farmors spinrock. Om min farmor levde kunde hon ha visat mig. I somras lärde jag mig att handkarda ull och det är också kul.

Fiff said...

Grymt snyggt garn! Och jag tycker många har åkt på ovanligt hårda förkylningar på sista tiden. Håll ut! Kram

Löpmaskan said...

Härligt garn! Jag har bara spunnit på slända hittills, jag vill hålla mig borta från spinnrockar för jag har en känsla av att garnlagret här hemma skulle växa över alla bräddar alldeles för fort. Med slända tar det lite längre tid...

Manduzana stickar said...

Det är så roligt att få följa din spinn-utveckling!