Sunday, March 17, 2013

Randiga ränder...

Vill bara meddela att jag är hyfsat trött på att sticka ränder just nu. Fast nu har jag bara en ärm kvar i alla fall så det finns ett ljus i tunneln...

Ränder på längden och tvären

Jag är ännu mer osams med garnet, men det blir i alla fall väldigt fina färger. Men jag avskyr när garnet har gått av och det bara är knutet. Speciellt när det handlar om självrandande garn för då förstörs ju mönstret. Helt plötsligt tar den gula slut och är hopknutet med ett nästan svart parti. Nä, inte godkänt!

10 comments:

Anelma handarbetar said...

Randningen ser bra ut. Tråkigt att garnet bråkar med dig.

Kram Birgit

ozelote said...

Det är ju INTE ok att de skarvar färger mitt i en rand. Hmpf. Om det iallafall var samma färg så är det ju ok, men ett spontant ofrivilligt färgbyte kan ju ställa till det en del... Hoppas det går bra till slut!

Saras pyssel said...

Riktigt snyggt med ränderna!! Synd bara att garnet bråkar med dig...

Eva said...

Inte ok nej!
Jag stickar ju just en tröja i Drops Delight, och jag nystade faktiskt om på lilla maskinen för att lättare kunna se vilket nystan jag vill fortsätta med för att ränderna inte ska brytas för abrupt.
Petimeter? Kanske liiiite, ibland:)

Manduzana stickar said...

Verkligen inte okej med såna knutar!

Heldri said...

Sånt ogillas starkt!

Evas Pyssel said...

Spännande !! Gillar ränderna och håller med om det där med tokig skarvning. Nu blir jag så där s-u-g-e-n på att sticka något !! Måste leta efter något.
Kram Eva

Siv said...

Så fina ränder. Ja, inte är det kul med knutar och ofrivilliga färgbyten. Förekommer nog lite överallt. Fick det när jag stickade sjalen med Fame Trend Paljett.
Ha det gott!

metamorphosis said...

Håller med om det störiga med de där osmidiga brotten i garnet :/

Nåja, färgerna, och även ränderna ser väldigt fina ut iaf och jag (som missat vad det ska bli) är väldigt nyfiken att se slutresultatet!

lopplisa said...

Så himla läckert! Nä, sådant går ju inte för sej.. hopknutna ändar som bryter rytmen!!