Monday, April 8, 2013

Hemma från paradiset...

Jahapp, då var det roliga över och jag lider av post-Sälen-depression tror jag... Sju dagar av sol (lite för mycket av den varan för en rödhårig typ som jag) och skidåkning.


Både på längden och på tvären. Malena åkte nästan 8 km första dagen med bara lite Toblerone som muta...


Och dessutom blev hon uppflyttad en nivå i skidskolan eftersom nybörjargruppen var alldeles för lätt för henne efter att bara ha åkt slalom i två dagar. (Tänk om man själv lärde sig nya saker med den hastigheten).


Hundarna var med också såklart! Fast de var mest hemma i stugan, även om Dottie med framgång provade att åka längdskidor en gång. Avslutningsvis fick alla medaljer, även hundarna. Bäst var Harrys. Han fick medalj för trogen väntan på matte...


Så, adjö paradiset för denna gång. Jag hoppas vi ses igen nästa år...

Fast jag hade faktiskt hoppats på lite mer vår här hemma i Stockholm! Det syns knappt någon skillnad alls i snötäcket på tomten från när vi åkte. Nästa helg ska jag på min allra första trädgårdsmässa, men det känns väldigt avlägset med trädgård nu när det är så kallt. Nä, nu vill till och med en vinterälskare som jag ha vår!

6 comments:

Evas Pyssel said...

Ser underbart ut trots att jag inte är någon skidåkare. Möjligen på längden. Det är väl ett skånskt drag. Du kommer att älska trädgårdsmässan. Jag gjorde det, men tyvärr blir det ingen för mig nu.
Kram Eva

Manduzana stickar said...

Jag är lite avundsjuk! Det ser ut som att det har varit toppen i Sälen! När jag var liten åkte vi varje vinter till Idre på träningsläger med skidklubben min familj var med i. Jag kan, i vuxen ålder, sakna det där med fjällen och hur härligt det var.

Saras pyssel said...

Jag älskar också vinter, men de två decimeter snö som vi fick i helgen tycker jag var onödiga...

Eva said...

Jag kan inte ens stå på skidor på ett plant salsgolv...
Men mysigt ser det ut i alla fall, för snö kan ju uppskattas ändå:)
Alldeles väldigt fin (och säkert välförtjänt) medalj till vovve!
(Duktigt av honom att klara nya miljöer!)

Mmatilda said...

Sköna bilder!

Ingmarie said...

Vilken läcker du tupp du virkat .. den får man prova på till nästa påsk ..
Fina bilder med skidåkning .
Ha det bäst ...