Wednesday, February 9, 2011

Teststickare sökes!

Emlou söker teststickare/virkare till ett fint mönster hon har gjort. Jag har anmält mig, gör det ni också...


Sen har jag dessutom äntligen vågat mig in på Ravelry. Jag håller precis på och lägger upp saker på prov och försöker lära mig alla funktioner. Jag heter HedvigHandarbetar även där. Bli kompis med mig, jag känner mig ensam... (Ha ha, det där lät ju inte alls desperat...)

10 comments:

Manduzana stickar said...

Jag blev medlem på Ravelry för längesen, men det blev aldrig något av det. Man kanske borde engagera sig lite i det. Det verkar ju finnas en hel del där.

4U2! said...

Jaha, nu har jag gått med där (jisses, vad har jag där att göra he,he) och blivit din vän! Tyckte inte du skulle vara ensam! Men det kommer ta sin tid innan jag begriper vad /hur jag skall göra saker och ting där ;)

Ulla-Bella said...

Så spennende, da skal jeg ta en titt:)

Rosenvante said...

Jag är med men jag är ju aldrig där. Har inte lärt mig heller hur jag ska göra, kanske skulle ta tag i det sen och lägga in bilder och bli vänner med mina bloggvänner också.
Lycka till med teststickningen. Jag har lite för mycket på gång för att hoppa på det också.

disa said...

Jag finns där jag med, jag heter Scotlandlover (disa var taget) där och har inte lärt mig något alls där. Och folk verkar INTE vara lätt att surra med. Jag har skrivit till flera med de svarar inte, kanske det är jag som inte förstår mig på den sidan och hur man använder den.....*skrattar*

Caroline said...

Haha jag har inte fattat mig på ravelry än, det är bra klurigt men spännande =) en hel värld av mönster tackar man ju inte nej till!!!

Heldri said...

Jag finns där sen ett tag tillbaka, Heldri var namnet där med (precis som överallstans annars på nätet. Jag använder Ravelry främst till att leta mönster, men även för att ytterligare katalogisera mina färdiga och pågående projekt. Forum är jag dålig på att hänga i...

Pysselfarmor said...

Jag lägger inget upp på Ravelry får liksom räcka för mig med blogg och fotobloggar och bloggar tillsammans med andra...men däremot hämtar jag hem gratis mönster som finns där i massor. Men vi är ju vän som det heter IRL.
;-)

Caroline said...

Åhh Hedvig! Vi borde göra en fb grupp: vi-som-sparar-massor-med-pengar-för-att-få-lära-oss-handarbete ;) Har du spanat in någon speciell kurs eller är det "bara" allmänt gillande? =)

Caroline said...

När jag blir rik ska jag gå konstsömnadskursen, grundsteget =) Den tar upp alla landskapsbroderier och jag bli alldeles vimmelkantig av lycka när jag tänker på det!! Men det måste matcha ihop med skolan också.. Har du läst broderiKarins bok? Hon har gått på HV!