Wednesday, April 20, 2011

Hedvig the Greatest

En av de bloggar som jag med glädje följer är Elins, eller The Knitting Seaman, bl.a. på grund av de otroligt fina garner hon spinner. Har trånat efter dem många gånger, och så när hon spunnit ett garn vid namn Hedvig kände jag ju naturligtvis att jag var tvungen att slå till! Jag kastade mig in i hennes Etsy Shop, men det var för sent. Garnet hade redan gått åt...

Men icke behövde jag vara ledsen för det för denna fantastiska människa erbjöd sig genast att spinna upp ett nytt nystan till mig, denna gång vid namn Hedvig the Greatest. Garnet kom hem till mig idag och vi älskar redan varandra! Det är så fint att jag knappt har hjärta att nysta upp det. Ska nog ha det framme ett tag som prydnad innan jag gör något av det...

Hedvig the Greatest

Tack rara Elin för det!

Vidare tänkte jag informera om att nästa broderikafé blir den 5:e maj, alltså inte i morgon. Broderikaféet finns nu även på facebook så gå in här om ni är intresserade:
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/home.php?sk=group_203605159672035&ap=1

Sen är vi några som dragit ihop ett litet gäng som tänkte träffas och sticka tillsammans nästa vecka, närmare bestämt onsdag den 27:e april. Vi tänkte hålla till på Skrapans kafé och vi kommer vara där från 17.00 och framåt. Självklart vill vi bli fler, så komsi komsi!

19 comments:

mary-ann said...

Åh...va LÄCKERT...e riktig avis

4U2 said...

Lika vackert och färgglad som sin namne! :)

Caroline said...

Roligt med stickcafé =) Och härligt med garnet- namnet är ju bara för bra hihi! Vad ska du hitta på av det?

Maria said...

Så härligt att få ett "eget" garn! Förstår att du njuter av blotta åsynen av det - underbara färger! Det låter kul med brodericafé. Synd att det är så långt mellan Kalmar och Stockholm, annars hade jag gärna dykt upp. Jag är "korsstygnsfreak". Ha det så trevligt när ni broderar!

Fiff said...

Vad coolt! Det ser verkligen ut att vara "the greatest" garn :-)

Evas Pyssel said...

Vilket vackert garn !!! Förstår att du knappt vill nysta det. Och vilket snyggt namn dessutom.Ha en jätteskön påsk önskar Eva

Manduzana stickar said...

Fantastiskt fint garn. Hon är så bra, Elin!

Rosenvante said...

Det kallar jag en bra bloggvän det. Klappa o njut av ditt fina garn nu.

Annefia said...

Vilket underbart garn!!!

Eva Hudin said...

Kors i jestanes, det var inte illa. Få ett garn uppkallat efter sig. Och så vackert sedan, Hedvig the Greatest. Det är ju nästan så man blir lite grööön... Och vilket vackert garn, underbara färger och jag vill in i skärmen och klappa och borra in nosen i det. GRATTIS!

disa said...

Så fint garn och härligt att få sitt namn på det med!! =)

Linda said...

Det är ju underbart! Vilken fin sak att göra! Och trevligt garn också. :-) Väldigt påskigt, såhär lagom till påsk. Gilla på detta!

Pixi said...

Oh det var inte illa att få ett garn uppkallat efter sej!! Jag hade nog haft det som ett gosedjur så länge så man kan njuuuta länge,hehe!! Sätt ögon på det så har Harry fått en ny kompis!hehe..Ja jag vet nu var jag dum..inte vågar man göra det ,kan ju fördärva härvan... Synd man inte bor i Stockholm för då hade jag givetvis vart först att komma,hehe..Glad Påsk!!kram kram =)

Pixi said...

P.s !Var förresten på Skrapan sist vi var uppe,vi låg på Alexandra så det var nära o bra till allt,förmodar att du bor i närheten..Attans att jag inte tänkte på dej när jag var där då ,kunde ju ha träffats men det går väl fler "tåg"hehe..kram igen =)

Gärdet said...

Garnet var verkligen supersnyggt! Härlig färgkombination.

Madeleine said...

Ljuvligt! Helt klart ömsesidig kärlek ;)

Anta said...

Vilket otroligt snyggt garn super avis. Synd att jag har så långt ner annars hade varit himla roligt med IRL-café. Glad Påsk och gratta Harpan i efterskott.Kram

Pysselfarmor said...

Det var ett himlarns snyggt garn! Och häftigt namn dessutom....det kanske blir så att du inte alls kan sticka av det ;-)

ha en skön påsk!

Maria said...

Vad härligt! Elin är en go tjej, så jag är inte förvånad. Ursnyggt garn. Ska bli spännande att se vad du kommer att göra av detta.