Saturday, January 28, 2012

Award

Usch, här är det riktigt förkylt den här helgen. Inte kul alls. Förutom att tiden i soffan har spenderats till att (äntligen!) göra färdigt mina Signe-vantar. De ligger på blockning nu, sen är de redo att visas upp här i bloggen. Något som lyser upp i snordimmorna är dock att jag fått en award av Sara med bloggen Saras pyssel!Jag fick den med följande fina formulering: Hedvig inspirerar med många olika slags projekt i olika tekniker. Det kommer alltid nya grejer, så man kan aldrig veta vad man har att vänta sig.

Stort tack Sara!

Till awarden hör att skicka den vidare till fem andra bloggar. Jag skulle ju gärna skicka tillbaka den till Sara, men det blir ju lite fånigt så det får bli följande underbara bloggar som får den:

Fiffel och Tråd - för att detta är en av de bästa handarbetsbloggarna på nätet och för att uppmuntra Fiff lite i allt svårt som är nu. Trots att hennes mamma är svårt sjuk så håller hon sin fina blogg i gång och bjuder oss på kavalkader av inspiration och värme. Och jag vet att du inte vill ha awarder, men det skiter jag högaktningsfullt i! ;)

Men nål och tråd - för att Elin broderar så fint och för att hon tog initiativ att dra igång världens bästa broderikafé!

Fialand - för att jag beundrar dina dockkläder och tycker din blogg har en väldigt trevlig blandning.

Spunk - vars blogg är en ny kärlek för mig som jag tycker fler ska få upp ögonen för.

Tyg och otyg - för en härlig blandning av gammalt och nytt, återbrukat och retro.

Sen finns det naturligtvis många fler jag skulle vilja ge awarden till, men ni får tåla er till nästa gång. Ni som fått den, gör vad ni vill med den. Huvudbudskapet är helt enkelt att jag uppskattar era bloggar! Hoppas även ni andra är friskare än jag, tack och godnatt, nu blir det soffläge!

4 comments:

Rosenvante said...

Först ett grattis till awarden den är du väl värd.
Men har du åkt dit också i snordimmorna nu. Tycker jag har gått här o snörvlat i evigheter, vissa dagar är det bättre och sen börjar det nått nytt. Men det är väl bara att inse att det är snortid just nu, man får böja sig bara och inse att det är inget att göra nått åt. En bra grej är ju att man kan få ta det lite lugnt och soffhörn är ju inte helt fel, eller hur?

sofia said...

Nämen! Tack!!! :D

Annefia said...

Så glad jag blir! Tack!!! Krya på dig och grattis till din egen award!

Fiff said...

Tack fina Hedvig ♥