Thursday, March 28, 2013

När andra stickar ens eget mönster...

Mönstret till FeminInos-vantarna håller just nu på att provstickas av ett gäng ytterst eminenta provstickerskor. Det är verkligen häftigt att se andra sticka efter det mönster man själv har gjort... Det är svårt att förklara, men det är en speciell känsla. Jag tror baske mig jag blir lite lycklig av det!


Här ovan ser ni Amandas underbara skapelser! Tyvärr är de upprepade en bit nu eftersom jag är en hemsk människa och hade skrivit fel på hålvarvet. Som tur är har jag så tålmodiga provstickerskor att de inte mördade mig för det...


Anettes klarröda vantar är också på G, men de ska också göras om eftersom den grå färgen inte riktigt fungerade som kontrast. Ska bli spännande att se fortsättningen!


Spännande ska det också bli att se fortsättningen på Ingrids vantar i olika lila nyanser. Det är verkligen spännande att se vilka varierande uttryck vantarna får beroende på vilka färgkombinationer man väljer.

Som sagt, helt underbart att se dessa vantar växa fram! Stort <3 till er alla!
Stort <3 även till mina nya följare som har trillat in på senare tid! Välkomna hit, jag hoppas ni kommer trivas!

4 comments:

Manduzana stickar said...

Haha, det är ingen fara! Nu har jag gjort om och stickat ikapp. Hålmönstret ser mycket bättre ut nu ;)

Emilia said...

Så fina de blir!

Eva said...

Det ÄR verkligen kul det där med att se saker i olika färger! Det kan ju göra så mycket större skillnad än vad man tror.
Förstår din lyckokänsla när du ser andra testa ditt mönster, kul!

Äppelblom said...

En Glad Påsk önskar jag dig!