Wednesday, April 6, 2016

Kims första garderob

Tack för alla gratulationer över Kim, både här och annorstädes! Det rullar på bra här hemma och igår fyllde han en vecka. Det firade vi med mjölkstas, att tappa naveln och den första riktiga utflykten.


En sak som graviditeten, och att få barn, har lett till är att jag börjat sy igen. Det var länge sedan sist, men det är så roligt att hålla på! Jag har sytt den här första omgången kläder som en liten provomgång. Jag har aldrig sytt så mycket i stretchiga material, så de är långt ifrån perfekta, men för varje plagg blir det bättre och bättre. Här ovan två omlottbodys i strl 50 och 56.


En liten mysoverall med kaniner på kan man också behöva...


Samt en pyjamas såklart! De flesta tygerna har jag köpt som begagnade stuvar. Perfekt när man ju inte behöver så mycket tyg till ett plagg.


De översta plaggen är gjorda efter mönster ur Ottobre, medan dessa nedersta byxor går att finna här. Det är ett av få plagg som faktiskt passar Kim just nu och inte är alldeles för stora. Ska försöka fixa fram en bild med byxorna på till nästa inlägg.


3 comments:

Evas Pyssel said...

Vilka härliga plagg lille Kim redan har fått. Du är fantastisk på att sy . Det är ju så roligt med de där småsmå plaggen.
Ha det fint med lille godingen.
Kram Eva

Helga said...

Proffsigt! Tycker det är så härligt med färgglada kläder till barn(och alla egenligen hehe) :)

Anonymous said...

Såklart att han ska ha en liten overall med kaniner på!