Wednesday, October 27, 2010

Döden

Var tvungen att ta en liten paus från diverse andra projekt så då råkade det bli en liten figur till från Christen Hadens bok, nämligen Döden:

Döden

Lien blev dock lite sned, man ser knappt själva bladet om han står rakt framifrån. Men men, bättre lycka nästa gång...
Vidare ligger Pippi-tröjans framstycke nu på blockning och ärmarna börjar arta sig. Jag får inte plats att blocka allt på en gång, så det får bli en del i taget.

Ha en bra dag alla!

6 comments:

Evas Pyssel said...

Jisses....är du redan på ärmarna !! Jag har några varv kvar på framstycket. Det kom några dammsugare "emellan". Så´n e´ jag. Kram Eva

SUADDA said...

Blev en fin "döden" .....ser både snäll och lite läskig ut....kanske lite så man kommer att uppleva den strax innan man skall möta Den ...? ;)

Trevlig kväll!
PS. Ser inte alls att lien är sne på något sätt. :)

Nettan said...

Vicken fin "Döden"! Hos oss finns det bara häxor... =) och pumpor... =D

Fiff said...

huh!

Anta said...

Vad du är en hejar med virknålen, snyggt.
Jag tycker absolut att du ska prova det där med online stickcafé men räkna inte med att du får så himla mycket gjort, i alla fall så gäller det mej jag måste ju kolla alla inlägg och bilder som alla lägger in där men ROLIGT är det. Hoppas att vi "ses" där på tisdag. Ha det så bra hälsa din vovve oxå. PS snyggt det blev på bloggenDS

SUADDA said...

Vad kul med ännu fler gemensamma intressen! =)....fast det var LÄNGE SEDAN jag var på teater nu.....svårt med barnpassning ;)

Roligt att du gillade min "sneakpeak".
Jo, jag ÄLSKAR min "Granny-Smith-äppelgröna-verktygslåda" som gubben bor i. =D

Trevlig kväll!