Wednesday, December 14, 2011

Återuppstånden!

Hej, hoppas ni kommer ihåg mig! Nu är jag i alla fall återuppstånden efter allt tentaskrivande och inlämningshysteri. Fick in tentan i söndags vid åttatiden, så jag hade flera timmar till godo (den skulle vara inne 23.59). Skönt... Sen har jag ägnat ett par dagar åt att sova och bara vara. Det behövde jag verkligen. Men nu är jag alltså här igen och först vill jag visa upp vad jag fick i brevlådan häromdagen:

Tack Åsa!

Detta vann jag hos Ozas Pysselverkstad när hon firade att hennes blogg fyllde två år. Det är jättehärligt bomullsgarn - Organic yarn - från Erica Laurell samt ett av hennes mönster på en liten filur. Stort tack för vinsten!

I övrigt har jag ju inte hunnit sticka en maska eller brodera ett enda stygn på hela förra veckan så på den fronten har jag inte så mycket nytt att visa upp. Men jag ka ge en liten julklappshint i alla fall, som jag och Malena arbetar på tillsammans...

Julklapperi

Mer om det får ni se sedan...

Nu ska jag läsa runt bland era bloggar och se vad ni haft för er under min bortavaro (en hel del gissar jag...). Har saknat er! <3

Och förresten är jag omåttligt sur på blogger, för när jag gick in här igår för första gången på flera dagar så har de ändrat min header! Bara sådär! Texten är mycket mindre och har hamnat i mitten. Om det tycker vi inte! Jag har nu satt min braiga designer Johanna (som är den som designat hela min blogg) på att få tillbaka den till sitt vanliga jag igen. Tack på förhand, tjejen!

17 comments:

Manduzana stickar said...

Du är tillbaka!! :)

Annefia said...

Välkommen tillbaka!!! Skönt att tentan är inlämnad så att du kan pyssla, blogga och ha jullov (och förmodligen t.o.m ha tid för sånt som att andas igen)

Evas Pyssel said...

Där är du ju !!!Hoppas att ditt slit med tentan ger positivt resultat. Nu får du ta ifatt juleriet. Men vad i..........kan Blogger ändra headern ? Det var oförskämt !! Ha det myspysigt !! Kram Eva

Marion said...

Nydelig garn! Gleder meg til å se hva du strikker av det:)

Otaliga projekt said...

Grattis till vinsten! Jag vann tröstpriset i samma utlottning och blev jätteglad för det.
Kul att du är tillbaka. Det är alltid lika spännande att se vad du gör för något.

Heldri said...

Välkommen tillbaka!

Siv said...

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad...

Åsa said...

Hej Hedvig!

Jag är glad att du gillade vinsten. Tack själv förresten! Igår broderade jag hjärtstygn på hemsydda tabletter efter din instruktion och hjärtstygnen var ju superkul att göra. Bilder kommer snart!

Åsa

Rosenvante said...

Välkommen tillbaka, du har varit saknad.

Virvelvind said...

Jag började undra vart du tog vägen... Hemtentaångest, I know the feeling! Jo, jag är så nyfiken på hur det gått med din no poo-undersökning?

sofia said...

Härligt att du är tillbaka!

Pysselfarmor said...

Ses i morgon! ;-))
Jag kommer ihåg hur du ser ut....

Tyg och otyg said...

Välkommen åter! :)

Eva Hudin said...

Jag tror minsann att du har Fru Fortuna i släptåg. Grattis! Och kul att du är tillbaka. Men jag förstår mer än väl att tentor kräver sin tid.

4U2 said...

Vilket fint garn! Och nu är jag väldigt nyfiken på vad ni gör! ;)

Madeleine said...

Grattis till avklarad hemtenta! :D Fint garn!

Anita Tørmoen said...

Ønsker deg en riktig god helg!